Byggföretag i Nacka

Välkommen till Kikarberg Bygg!

Behöver du hjälp från ett professionellt byggföretag?

Vilka är vi?

Vi är ett mindre byggföretag som är verksamma inom hela Storstockholm och vi utgår ifrån Haninge. Vi har många års erfarenhet av byggbranschen och vi sätter dig som kund i fokus och sätter ära i att ge bra kvalitet på våra jobb. Vi åtar oss både små och stora jobb då vi tycker att varje enskilt jobb är lika viktigt. Problemlösning är alltid intressant och utvecklande, och en del av det som gör det här jobbet så roligt. Vi ser fram emot att jobba med dig när du behöver ett byggföretag som hjälper dig!

 

Genom att använda detta formulär accepterar du att Kikarberg Bygg lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Byggföretag i Nacka

Bygg

På byggsidan sysslar vi med nyproduktion, ombyggnad och tillbyggnad. I praktiken innebär detta att vi hjälper dig bygga den där drömvillan eller fritidshuset du alltid velat ha, men vi kan också hjälpa dig att renovera och bygga om det där gamla huset på landet som du köpte. Kanske är huset du redan har något för litet nu när ni väntar tvillingar och behöver ett rum till, eller så kanske det är dags att bygga en altan eller ett inglasat uterum? Ingen fara, vi hjälper dig med det hur lätt som helst.

Våra tjänster

Tillbyggnation - Kikarberg Bygg

Tillbyggnation

Altanbygge - Kikarberg Bygg

Altanbygge

Trätrappor - Kikarberg Bygg

Trätrappor

Sprutisolering - Kikarberg Bygg

Sprutisolering

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Sprutisolering

Vi kan det här med isolering på miljövänligt sätt. Att använda lösull av cellulosa som isoleringsmaterial är en hållbar metod som återanvänder naturfibrer från mestadels tidningar och kartonger. Lösullen sprutas på plats och isolerar mot kyla, fukt och även ljud. Fördelen med sprutisolering är att det blir en foglös isolering som blir tätare än om du hade använt isoleringsskivor. Lösullen sprutas in i området som ska isoleras med hjälp av en slang från isoleringsbilen som står utanför och resultatet fyller ut alla ojämnheter. Vill du ha en effektiv och miljövänlig isolering eller tilläggsisolering så är det lösull av cellulosa du borde titta på.